فرماندار پارسیان: افتتاح و کلنگ زنی ۷۲ پروژه در هفته دولت/ ایجاد ۴۱ هکتار پهنه گردشگری در نوار ساحلی
فرماندار پارسیان با اشاره به افتتاح و کلنگ زنی ۷۲ پروژه در هفته دولت، اظهارکرد:…
همزمان با فرارسیدن ایام اربعین حسینی، یادواره شهدای گمنام و آیین افتتاح موکب امام خامنه ای در روستای چهواز پارسیان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری بادگیرنیوز؛ همزمان با فرارسیدن ایام اربعین حسینی، یادواره شهدای گمنام و آیین افتتاح موکب امام خامنه ای در جوار شهدای گمنام روستای چهواز پارسیان با حضور مسئولین شهرستان برگزار شد.
حجت الاسلام محمد بارانی امام جمعه پارسیان در این مراسم، گفت: امروز شهدا بهعنوان صاحبان اصلی این انقلاب، گردن تکتک ما حق دارند و ما وظیفه داریم در این مسیر با الگوبرداری از زندگی شهدا در بسط و توسعه فرهنگ انقلاب کوشا باشیم.
وی، با بیان اینکه برگزاری یادواره شهدا و دشمن شناسی باید همواره محور فعالیتها و اقدام نهادهای فرهنگی و تبلیغی قرار گیرد، تاکید کرد: باید بتوان با قدرت تمام به رغم تمام توطئهها همچنان راه حق و حقیقت را طی کرد.
امام جمعه پارسیان، با اشاره به افتتاح موکب امام خامنه ای، اظهار کرد: اربعین یک گفتمان اعتقادی، هویتی و تاریخی است و خدمت به زوار اربعین را وظیفه خود می دانیم.
وی، راه اندازی موکب را اقدامی شایسته دانست و از همه دستگاه های اجرایی، خیرین و مردم خواست تا برای کمک در این راه خیر از هیچ کمکی دریغ نکنند.
0 دیدگاه