skip to Main Content

کاهش کشت گوجه و پیاز در دستور کار جهاد کشاورزی هرمزگان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از کاهش کشت محصول پیاز و گوجه خبر داد و گفت: با توجه به بی رویه کاشت شدن گوجه و پیاز و عدم بازاریابی مناسب و ضرر دهی کشاورزان به دنبال کشت محصولات جایگزین و کاهش کشت گوجه و پیاز هستیم.

1426668459_1426326059_1419760076_1415619696__MG_22511

به گزارش پایگاه خبری بادگیر به نقل از خبرگزاری موج، ناصر حیدری پوری افزود: حدود ۱۴هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گوجه و پیاز اختصاص دارد که با جایگزین کردن محصولات اقتصادی، از جمله دانه های روغنی می توان مشکل ضرر دهی بخش کشاورزی را مرتفع کرد.

وی یا آور شد: تاکنون بیش از ۲۰ هزار تن گوجه مازاد کشاورزان خریداری و به کارخانه های تولید رب اصفهان و کهنوج ارسال شده است.

ناصری پوری ادامه داد: آموزش کشاورزان، ارتقای معلومات تولید کنندگان و رعایت موارد فنی از مهمترین برنامه های امسال است.

وی در پایان افزود: کشاورزان باید محصول خود را با توجه به نیاز بازار تولید کنند و از سوی بتوانند با بازاریابی مناسب تولیدات خود را به فروش برسانند.

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top