skip to Main Content

برگزاری نخستین جشنواره ملی موسیقی موج‌

به گزارش بادگیر به نقل از خبرگزاری ایرنا دبیر اجرایی جشنواره ملی موج اظهار کرد: این جشنواره با توجه به تأکید روسای سه قوه و توصیه‌های مقام معظم رهبری مبنی بر اهمیت کاهش آسیب‌های اجتماعی انجام گرفت.

رضا کمالی افزود : با توجه به پژوهش‌های صورت گرفته روش‌های معمول قدرت خود را ازدست‌داده و هنر می‌تواند جایگزین خیلی از روش‌های گذشته باشد و می‌تواند به کاهش آسیب‌های اجتماعی کمک کند.

وی تصریح کرد: ۲۲ گروه موسیقی به نخستین جشنواره ملی موج راه‌یافته‌اند که آثاری را به جشنواره ارائه کرده‌اند و در بخش فیلم ۲۶ اثر و در بخش تئاتر نیز ۲۱ اثر به جشنواره را پیدا کرده‌اند.

دبیر اجرایی جشنواره ملی موج گفت: در بخش‌های فیلم، عکس و تئاتر این جشنواره به‌صورت ملی برگزارشده و در بخش موسیقی تنها از استان هرمزگان پذیرش آثار داشته‌ایم.

وی بیان کرد: هرمزگان با این ظرفیت هنری نیاز داشت تا یک جشنواره هنری چندجانبه در سطح ملی و حتی بین‌المللی را میزبانی کند که این مهم با پیگیری و حمایت بهزیستی کشور، وزارت کشور و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به میزبانی و تولیگری دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس اجرایی شد.

کمالی اضافه کرد: ماهیت این جشنواره اثرگذاری بر قشر هنرمندان برای تشویق آن‌ها به تولید آثار هنری با رویکرد کاهش آسیب‌های اجتماعی ازجمله طلاق، اعتیاد، حاشیه‌نشینی، آسیب‌های نوپدید و … است که در کنار این هدف به گونه برنامه‌ریزی‌شده تا آثار برگزیده در مناطق و محلات آسیب خیز شهر، بوستان غدیر بندرعباس، پایگاه‌های اجتماعی بهزیستی و زندان‌ها اجرا شود.

در ادامه اعضای گروه‌های حاضر در جشنواره در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا به بیان نقطه نظرات خود در رابطه با این جشنواره موسیقی پرداختند.

محمدرضا قاسمی عنوان کرد: خواننده گروه بربط به سرپرستی استاد مرتضی کریمی هستم که در نخستین جشنواره ملی موج با ۲ اثر بانام‌های بندرعباس شهرُمن، ماهی فروشُم و ما کارگریم کار اکُنیم حضور داشتم.

وی اضافه کرد: جشنواره را به‌طورکلی خوب می‌بینم و محکی برای جوانان به شمار می‌آید.

این هنرمند افزود: جوانانی مثل ما و گروه‌هایی که تازه پا گرفته‌اند خودشان را در چنین جشنواره‌هایی محک می‌زنند و مطمئناً هر گروهی مشکلات خاص خود را دارند که می‌توانند در این فضاها برطرف کنند و خیلی راحت پایه خود را قوی‌تر کنند.

در ادامه علیرضا جعفری از دیگر نوازندگان حاضر در این جشنواره تصریح کرد: یک اثر را به سرپرستی مجتبی جمشیدی در نخستین جشنواره موسیقی موج به اجرا در آوردیم که قطعه بلبل از آثار استاد ابراهیم منصفی بود که بازخوانی و تنظیم مجدد شد.

وی بیان کرد: این جشنواره اتفاق خیلی خوبی و من و دوستانم سال‌ها منتظر چنین اتفاقی بودیم که مطمئناً باعث رشد موسیقی استان، بومی محلی و آیینی خواهد شد.

فرزاد ادهمی دیگر هنرمند حاضر در این جشنواره ابراز کرد: با چند گروه موسیقی امروز نواختم و از ۹ صبح که اجراها شروع شد به همراه گروه پیام قائدی که در بخش تلفیقی موسیقی هرمزگان فعالیت می‌کنند حضور داشتم و با گروه گَپ نیز گیتار بیس نواختم.

وی ادامه داد: شروع یک کار همیشه نمی‌تواند باقوت خیلی زیاد برگزار شود، اما این اتفاق روبه‌جلو هست که می‌تواند ما را به‌جای بهتر برساند و به پیشرفت هنرمندان ما کمک کند، چون برگزاری چنین همایش‌هایی هزینه‌های زیاد و موانع زیادی دارد.

ادهمی بیان کرد: در جنوب کشور ۱۰۰ درصد افرادی هستند که به نحو احسن موسیقی کار می‌کنند و به دلیل همین موانعی که وجود دارد همیشه در خفا هستند.

وی در پایان گفت: در بعد مثبت این اتفاق می‌توان به این موضوع اشاره کرد که باعث می‌شود بچه‌های جنوب روی صحنه می‌آیند و اجرای زنده موسیقی را تجربه می‌کنند و احساس می‌کنم که این ماجرا اگر ادامه داشته باشد و رو به‌ جلو باشد و سالانه یا ۶ ماه یک‌بار اتفاق افتد و حتی در مرکز کشور نیز باشد و دوستان ما بتوانند در آن‌ها شرکت کنند، مردم این جنس موسیقی را بهتر می‌شناسند که فکر می‌کنم اتفاق جالبی باشد.

به گزارش بادگیر به نقل از ایسنا، در نخستین جشنواره ملی موج در بخش موسیقی ۲۰ گروه به اجرای زنده پرداختند که آثار آن‌ها داوری شد و در اختتامیه این جشنواره که دوشنبه ۲۸ فرودین ماه ساعت ۱۸ در محل تالار آوینی بندرعباس برگزار می‌شود از آثار برتر تقدیر به عمل می‌آید.

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top