skip to Main Content

رهاسازی عوامل بیولوژیک در مزارع گوجه‌فرنگی بندرلنگه

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بندرلنگه گفت: عملیات رهاسازی عوامل بیولوژیک در سطح ۲۸۰ هکتار از اراضی گوجه‌فرنگی این شهرستان آغاز شده است.

خبرگزاری فارس: رهاسازی عوامل بیولوژیک در مزارع گوجه‌فرنگی بندرلنگه

به گزارش پایگاه خبری بادگیر از بندرلنگه، محمد پورعلی ظهر امروز طی نشستی اظهار داشت: یکی از راه‌های تولید محصول سالم، کاهش استفاده از سموم در بخش کشاورزی و بهره‌گیری از عوامل طبیعی از جمله انواع زنبور است.

وی افزود: زنبور پارازیتوئید و تریکوگراما از مهم‌ترین عوامل بیولوژیک هستند که در مزارع گوجه‌فرنگی این منطقه استفاده شده‌اند.

مدیر جهاد کشاورزی بندرلنگه ادامه داد: تولید محصول سالم و کاهش استفاده از سموم در تولید محصولات کشاورزی از مهم‌ترین اهداف استفاده از عوامل بیولوژیک است.

پورعلی در پایان اظهار داشت: عملیات رهاسازی عوامل بیولوژیک با همکاری مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان و کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان بندرلنگه انجام می‌شود.

منبع: فارس

 

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top